EMPRESA

QUÈ ÉS MATRIC PONT?

Som una empresa fundada l'any 1992 que amb més de 25 anys d'experiència, hem obert camí en el camp de la mecanització, amb l'objectiu de satisfer les necessitats de cada client a partir de la innovació tecnològica i comptant sempre amb maquinaria d'última generació: des de centres de mecanitzats i toris de CNC fins a maquinaria d'electro-erosió. Treballem tot tipus de mecanitzats, poden abastar sectors tan diferents com el de l'automòbil, la química o l'alimentació.

EQUIP HUMÀ

Comptem amb professionals amb una llarga experiència en el món de la mecanització i en constant evolució, a través d'acords de formació amb diferents centres d'ensenyament.

QUALITAT

Des dels nostres inicis, a MATRIC PONT hem aportat per la feina ben feta. I ho continuem fent. Sempre en constant evolució tècnica, amb l'objectiu d'optimitzar els processos productius perquè compleixin amb les actuals exigències de qualitat.

ÀREES D'ACTUACIÓ

El mecanitzat de peces i útils per al nostre camp d'actuació aglutina sectors tan variats com el de l'automòbil, el ferrocarril, la construcció, la química o l'alimentació.

CERTIFICACIONS

MATRIC PONT té vigent un Sistema de Qualitat robust i eficaç compost per:
-ISO 9001

ORGANIGRAMA MATRIC PONT